30 januari 2012




































FASHION WEEK STOCKHOLM..
Nu har Stockholms veckan dragit igång och sätter ribban för hur Hösten 2012 ska se ut!!  Idag Tisdag 31 jan visar bl.a nya stjärnskottet Johanna Phil & uppmärksammade smyckesdesignern  Maria Nilsdotter..

24 januari 2012























NYTT FRÅN BITTE KAI RAND!
De efterlängtade "Magic pants" har nu äntligen kommit! Både i svart & sandfärg.. (svarta på bilden) -även den fina cardigan på bilden har kommit.

Modell & fotograf- Vicky från Bitte Kai Rand

23 januari 2012



BRANTINGS VÅRKOLLEKTION ÄR HÄR!
Nu har vi vår på BTQ FANTASIA.. mängder av härliga vårkläder trillar in varje dag!
Glöm snön & kylan.. det är vår hos oss!
Välkomna!

17 januari 2012


















 BITTE KAI RAND VÅR 2012..
En liten chanel-inspirerad jacka i printad bomull från Bitte Kai Rands vårkollektion.. ser ut som läder! Vi väntar på att den ska komma..snygg till det mesta!

13 januari 2012


ELLE GALA 2012

Ikväll är den stora Elle -galan i Stockholm då svenska modeeliten prisar de bästa.. Några av kvällens lyckliga pristagare.. Acne- Johnny Johansson, internationella designern Ralph Lauren och bäst klädda Alicia Vikander.

10 januari 2012














INREDNINGSTRENDER I VÅR..
Nytt år... och som alltid känner man för att rensa i sin garderob och i hela huset.. Denna vår så är ledorden i inredning personlighet, färg, blommor, naturliga material och ljusa pärlemoskalor.. Fram med gamla souvenirprylar och mormors porslinsfigurer, gamla väskor & skor.. Häng ett lakan över en fåtölj, plocka lite blommor i trädgården- och du har ett nytt hem för våren & sommaren 2012













































02 januari 2012




































REA REA REA
Nu sänker vi rean ytterligare
UPP TILL 50 % ! Kom in och fynda!

ps! Vårens nyheter har börjat komma så smått till butiken.. i år är det Havet- som är många designers stora inspirationskälla..  materialen är mjuka och färgerna är olika blå & gröna nyanser som på bilden ovan- från Karin Säbys vårkollektion 2012

TRETTONDAGSAFTON TORSD 5 JAN ÖPPET 11-16.00
TRETTONDAG JUL FRED 6 JAN - STÄNGT!
..övriga dagar öppet som vanligt...