21 september 2011




































CONTAINER- AU/WI 2011
Oemotståndlig tweed-kavaj som är snygg till blommiga kjolar & klänningar- så det blir lite mer dressat!  Brunt, grönt, bordeux och blått är fina höstfärger!

15 september 2011




































COUNTRY MUSIC!
En annan stor trend i höst är Country music - dvs  Dolly Parton på det glada 70-talet.. tänk lite rutiga skjortor med virkade västar, korta kjolar och strumpbyxor och stövlar.. Missa inte cowboyhatten!  Vi fick en jättestor kartong nyss med Containerkläder - så allt som finns på bilden finns nu i butiken!!
Välkomna!

13 september 2011























HÖSTENS MAKE-UP
I höst är make-upen inspirerad av de gamla stumfilmerna - glöm inte att lägga till färg!

12 september 2011




































SÄBY
En snygg plisserad "lilla svarta" för den som vågar från Karin Säbys höstkollektion som nu finns i butiken!

04 september 2011




































GULDKNAPPENVINNAREN - IDA SJÖSTEDT !
Nyligen vann Ida Sjöstedt Damernas världs läsarnas pris- Guldknappen! En höstkollektion inspirerad av isprinsessor och strass "en masse"..Vi är jätteglad att fått hennes Höstkollektionen till butiken för första gången!! Redan har de snygga spetsklänningarna försvunnit - bara två kvar.. Skynda er in och titta på fina plaggen!
Ida själv på bilden nedan ... GRATTIS!!

01 september 2011

















YANKEE CANDLES..
Dags att beställa Yankee Candles inför höstens ljusmys! Har ni några önskemål får ni gärna höra av er.. -mammagruppen vill ha Clean Cotton o Appel Cider så det ska vi fixa! Appel cidern känns höstig och "jul"-ig på samma gång medan Clean cotton luktar fräscht och nytvättat- inte dumt att tända innan man ska ha gäster..