28 juni 2011



BRANTING.. SNART I BUTIK!
Nu är det bara några dagar kvar innan Juni är slut och vi går in i stora leveransmånaden Juli... ja det kommer faktiskt nyheter redan om ett par dagar och Branting brukar vara tidiga med sina leveranser precis som Bitte, Sandwich, Ivan Grundahl. Spännande! Bilden är från en tidig morgon i februari när vi köpte in Branting på Hotel Flora.

22 juni 2011
















GLAD MIDSOMMAR!
Imorgon är det dans runt stången och jordgubbstårta i det gröna som gäller....Enligt min mening är fin klänning ett måste på själva Midsommarafton ..även om det regnar.. Kanske har du tur och kan fynda en ny Midsommarklänning hos oss på rean?
Idag Torsdag  23/6  har vi öppet mellan 11-18.00
(Midsommarafton & Midsommardagen är det stängt. )
Välkomna!

18 juni 2011























SOMMAR REA UPP TILL 50%!
Nu  har vi Sommar Rea där ni kan fynda varor upp till 50%- så missa inte att besöka oss!
Vi har öppet hela sommaren som vanligt.
Välkomna!

14 juni 2011

INBJUDAN FASHION WEEK!
Idag kom det en inbjudan från Copenhagen Fashion Week .Tydligen är vi numera bland de "100 MOST IMPORTANT FASHION BUYERS" och därför får vi allt fixat - flyg, hotell, transport mellan mässorna och massa annat trevligt .... för bra för att vara sant?















KARL LAGERFELD FÖR ORREFORS!
Ännu ett samarbete mellan mode & konst.. Herr Lagerfelds limiterade utgåva av glas och bägare finns från ca 10.000:- SEK på NK. Säljstart 1 september! Trenden med co-branding mellan stora varumärken  spås bli ännu större under 2012 och man undrar vilka som kommer slå sig samman??

11 juni 2011

PINGSTENS ÖPPETTIDER!

Vi har öppet som vanligt under Pingst!
Lördag -Pingstafton 11-15.00
Måndag- Annandag Pingst 11-18.00
Välkomna !

07 juni 2011























SOMMARENS MAKEUP!
Trendig lavendel- makeup som passar bra till sommarens alla fester..

03 juni 2011




































SÄBY..
Karin Säbys klännkigar har varit otroligt poppis nu i vår och trots värmböljan just nu kan man inte låta bli att längta till nästa kollektion som kommer i höst! Klänningen på bilden är faktiskt plisserad och kommer finnas i butiken i höst- håll ut!