31 mars 2011




































VÅRYRA PÅ BTQ FANTASIA!
Nu är hela butiken fylld med vårens nyheter- kläder, väskor, skor & smycken! Allt man kan önska sig och det ska vi givetvis fira med bubbel & cupcakes ..och 
 20%  på alla Branting & Sandwich kläder!
OBS- erbjudandet gäller tom 2 april så skynda in!

/BTQ FANTASIA
arkivgatan 6, 411 34 Göteborg

28 mars 2011




RANDIGT VÄRRE...
I vår måste man ha ränder på ett eller annat sätt...våra randiga favoriter är från Bitte Kai Rand!
Finns i butiken nu! /http://www.btqfantasia.se/

 

25 mars 2011

FILMINSPELNING - IRENE HUSS
Utanför butiken är det filminspelning titt som tätt.. denna vecka är det den senaste filmen om Irene Huss spelas in på vår gata- Arkivgatan! Den filmen måste vi se när den kommer. Kanske kommer BTQ FANTASIAS skyltfönstret med ??

21 mars 2011

COOLA SMYCKEN FRÅN BJÖRG..
Hade ett trevligt besök av Dada från Björg i butiken förra veckan - och nu väntar vi bara på en liten katalog så ska vi samla ihop en lilten beställning av de nya smyckena! En hel del favoriter finns fortfarande med i kollektionen så hör av er om ni har några önskemål!!
info@btqfantasia.se

14 mars 2011




































sarah pacini
Så många som besökt oss och ringt oss ang Sarah Pacinis vårkollektion ..
Kan rapportera att vi fick nyss besked att kläderna lämnat Sarah Pacini den 5 mars...(idag är det den 14 mars..) så vi har spekulerat i om chauffören blev förvirrad och körde till Grekland istället.. eller kanske blev kidnappad på vägen??

..MEN NU ÄR KOLLEKTIONEN I BUTIKEN!!

11 mars 2011

CONTAINER KLÄNNING!
Den finaste klänningen i år har nog Container gjort.. såå lockande..  vi har fått in den i butiken och kommer nog bli våren och sommarens favorit! Vad vi längtar efter vårsolen...om 7 dagar ska det bli 10 grader varmt!

08 mars 2011

SENASTE SKVALLER..
John Galliano -Diors chefdesigner- har fått kicken på grund av olämpligt uttalande.... men varken Diors eller Gallianos egna visning i Paris ställdes in.. "The show must go on..."

06 mars 2011






















SOL & SEMLOR!
Nu är verkligen våren på ingång - sol och värme hela söndagen! Vi gissar att alla kommer leta efter ljusa byxor och vårjackor på måndag... På tisdag är det sen dags att smaka årets första semla ,som givetvis skall avnjutas på bänken utanför butiken med Gallianos snygga solglasögon på näsan!