30 januari 2011

SÖNDAG..
Idag Söndag har vi vilat & ätit bakelser och  njutit av vårsolen! Nästa vecka blir nog hektisk med både massa nya varor och en resa till Köpenhamn  & Fashion Week. Ska bli väldigt spännande att se Höstkollektionerna! Är övertygad att vi kommer hitta massa snyggt. Bara 4 dagar kvar nu.. Lovaar att ta med kameran & dator så vi kan lägga upp lite bilder på bloggen för er som gillar Fashion..

26 januari 2011


 VECKANS SKYLTFÖNSTER!
Nu har vi SLUTREA 50-70% så passa på att titta in óch fynda!
Vårens Nyheter kommer också in varje dag...Välkomna!

24 januari 2011

SANDWICH VÅRKOLLEKTION
..har börjat komma in i butiken! Ska se om vi hinner fota lite imorgon- eller får ni helt enkelt komma in och titta! Byxor, tunikor, sjalar, mjuka kavajer.. finns nu hos oss!

21 januari 2011

INSPIRATIONSBILDER -IVAN GRUNDAHLS VÅRKOLLEKTION
Svart, vitt och natur.. Ivan Grundahl har otroligt snygga detaljer och linjer. Fick inbjudan idag till hans Fashion Show i CPH 4 Februari. Klart vi ska gå!! Längtar efter lite glamour & champagne...




19 januari 2011


IVAN GRUNDAHL -SPRING 2011
Nu kom precis en låda med vårnytt från Ivan Grundahl. Klänningen på bilden kom i svart..-väldigt snygg! Kom också fina toppar, byxor och linnen!

15 januari 2011























COOL STIL FRÅN GATORNA I PARIS..
I Paris är man alltid tidig med att plocka upp trender.. Känns som våren 2011 är inspirerat av -70-talet..Ska blir kul att åka till Köpenhamn snart och se vad danskarna har på sig!

12 januari 2011

REA    REA     REA !
Nu gör vi plats för allt Vårnytt och därför har vi upp till 50% på Höstens & Vinterns kollektioner! Passa på att fynda! http://www.btqfantasia.se/
Välkomna!

08 januari 2011

SEPTEMBER!
Syns överallt- vi gillar hennes stil! Väldigt snygg!
PS! Har kommit ny storleverans av Bitte byxan "Magic pants" som skrivits om mycket i pressen.. och det gick ett antal idag och även igår.. så ni som vill ha dem - Rusa in på måndag!
Trevlig helg!



06 januari 2011

ELLE GALA 14 JAN..
Den 14 jan så smäller champagnekorkarna i Stockholm på Grand Hotel!
Priser ska delas ut och det ska minglas och firas..
Nominerade till Årets Designer är...



Ida Sjöstedt




















Carin Rodebjer
Ann-Sofie Back
Vem vinner??





03 januari 2011

TRETTONDAGSAFTON 
onsdag 5/1   öppet 11-18.00

TRETTONDAGEN 
torsdag 6/1   öppet 11-14.00

Nu kan du shoppa även under Trettonhelgen!
Välkommen!
BRANTING-VÅRKOLLEKTION 2011!
Nu är det ett nytt år med nya spännande kollektioner! Brantings vårkollektion har en väldigt romantisk & feminin look med mycket volanger på både tunikor, kavajer och fleece... färgerna är underbara ..vitt, ljusrosa, ljusblått, grå/beige ton.

 Idag sålde vi faktiskt massa Branting Nyheter från Vårens kollektion. Det är faktiskt så att man får passa på nu om man vill ha... när solen lyser och snön är borta framåt mars- april så brukar också Brantingkläderna vara borta de med...

PS! Inom kort kommer nya bilder av vårens alla kollektionerna på vår hemsida!