31 augusti 2010























Alltid kul åka på mässa & titta på vad som finns i montrarna och vad folk har på sig! I är var det många nya märken representerade! Efter en lång dag i varma mässhallar så är det skönt att mingla ut & hitta goda gratisdrinkar!!




















- och sen brukar det rätt ofta bli middag på favoritresetaurangen -LeLe på Vesterbrogade! Världens bästa vietnamesiska restaurang- allt går snabbt och fort!
















http://www.btqfantasia.se/

28 augusti 2010








Copenhagen Fashionweek.. Stockholm Fashionweek.. har nu tagit slut - men Modecirkusen rullar vidare i Milano, Paris, New York..

Vi packade in Baby, Nanny och alla prylar i bilen och drog ned till Köpenhamn för 4 hektiska dagar- Reslutat -massa ny inspiration & intryck och lite nya plagg inför våren 2011.

23 augusti 2010























Grått & Svart..
Det är mörka färger från Ivan Grundahl som gäller i Höst- grått och svart. Snygga kavajen har vi redan fått in och de speciella byxorna finns i svart för dem som vågar..
/www.btqfantasia.se

17 augusti 2010

10 augusti 2010

BITTE KAI RAND
Nu har Höstens Nyheter från Bitte Kai Rand börjat rulla in i butiken! Denna snygga kofta/bolero studsade ut direkt. Går att vända och vrida på så man får olika modeller. Kul!

04 augusti 2010






















INKÖPSTIDER IGEN!
Nu är det dags att köra igång planeringen inför våren och sommaren 2011.. Man ligger knasigt långt fram i denna branschen! Startade första inköpet igår, efter att haft några dagar ledigt.
Det verkar bli endel ljusgult, korall, blått, "soil" och " armygreen" nästa vår.. Vi längtar till mässan i Cph då man får se allt!!

Västen på bilden är Höstnytt!
www,btqfantasia.se