25 februari 2010
















FASHION WEEK I LONDON
Massor av kändisar & skådespelare på Frontrow.. Kate Hudson, Mary-Kate Olsen, och givetvis amerikanska Vogues egen Anna Wintour var givetvis på plats.. Bästa visningen var tydligen
Burberry Prorsum där Christopher Bailey har lyckats igen! - Nu har ju inte vi detta märke i butiken ännu..men snyggt är det!.



21 februari 2010

MELODIFESTIVAL  I  GBG!
Tjejerna i Timoteij & Darin gick vidare till Globen.. Men deras scenkläderna var väl inte direkt något man minns.. zzzzz- skärpning!  Kolla in Elin Lanto istället- kroppstrumpa med lite glitter.. känns mer rätt på scenen!





19 februari 2010


Container Spring 2010

Containers vårkollektion som så många väntat på är nu i butik! Det är hektiska dagar nu med nya varor nästan varje dag.. Ignorera snön & kom in till butiken och njut av våren som faktiskt har kommit hos oss! 

PS! Vårerbjudande från Container- Handla för minst 2000:- från den nya vårkollektionen och få en gåva från Container (värde ca 400:-).
OBS! Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.. så först till kvarn gäller!

17 februari 2010

Missa inte -Fresh Fish- Göteborgs årliga modemässa- som visar nya unga, oteablerade designers just nu 27 februari -1 mars i Eriksbergshallen.

Gå dit & få lite ny inspiration! Dessutom utlovas regelbundna modevisningar under alla mässdagar.
www.freshfish.se

15 februari 2010


NYINKOMMET FRÅN IVAN GRUNDAHL.
En bubblig, "måste ha" -klänning ... (vi tog dock in den i black, eftersom white var väldigt genomskinlig....) 
Fick också äntligen nya pressbilder från Ivan Grundahl som vi hoppas kunna uppdatera hemsidan med inom kort! Håll ut!
http://www.btqfantasia.se/

14 februari 2010

Då var vi hemma igen med en massa nya ideer & inspiration. Efter en hel del hårt arbete (det är faktiskt inte bara mingel & party..) så passar det bra att ha en lugn & skön Valentine´s Day!  Alla intryck ska smältas och batterierna ska laddas för en ny vecka!

Tydligen har det kommit lite nytt från bl.a Sandwich när vi var iväg så det blir spännande att se hur butiken ser ut på måndag.

PS! Har hittat lite nya godbitar på mässan- endel får ni se redan i vår andra -kommer först i höst!


12 februari 2010

..SMYCKEN..
Var och snabbtittade lite på nya kollektion från BJÖRG- jättefina saker... dessutom kan jag glädja många med att det fanns en hel del för omgående leveranser så vi kan få påfyllning på det vi saknar nu.. som tex. halsband  " I simply have the best taste", "Even when I am wrong I am right" mmm.

Även jättefina maffiga ringar fanns bland annat "kaninen" som många velat ha!  Har ni önskningar ang sortimentet- maila dem fort!


11 februari 2010




CPH FASHION WEEK
Då var vi äntligen på plats i det lätt hysteriska Köpenhamn.. Efter att ha slängt in väskorna på hotellet var det rätt till Gallery! Massa fina färger & nya roliga märken att inspireras av.. man blir helt slut på nolltid. Ett inköp avklarat - en hel del kvar att göra imorgon!

Butiken är öppen som vanligt- passa på att förnya garderoben inför Valentin´s Day!


07 februari 2010

FASHION WEEK BERNS & CPH..
Nu är Berns avslutat och det är dags att packa väskan för Köpenhamn. En hektisk vecka där man ska försöka klämma in så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt..
Ska bli spännande att se alla trender & visningar för AU/WI 2010!
Gissar på att vi får se mycket fluffig fårpäls, siden, sammet och transparanta tyger, lååånga kjolar och klänningar -men vi får se!
http://www.btqfantasia.se/

04 februari 2010


sarah pacini 2010
Kom in i butiken och titta på den nya Sarah Pacini kollektionen!


02 februari 2010


En härlig kartong med Ivan Grundahl -kläder kom idag i snöyran ända från Danmark!
Pösiga byxor,snygga linnen, klänningar... allt går att mixa!