30 november 2009



JULKLAPPSTIPS!
Nu är det redan 1 dec och det är dags att börja köpa julklappar! Varför inte ett presentkort på Boutique Fantasia till bästa väninnan eller till dig själv??
För alla julstressade har vi dessutom förlängt våra öppettider i december!

EXTRA ÖPPET TILL 19.00 ALLA TORSDAGAR 3, 10, 17 DEC.
Välkomna! /www.btqfantasia.se

27 november 2009



SEX IN THE CITY..
stjärnan "Samantha" poserar för Bailey´s nya julkampanj. Den helt fantastiska klänningen är designad av seriens egen Superstylist- Patricia Field. Tyvärr har vi inte den i butiken, men... den ska skänkas till välgörenhetsorganisationen "Clothes Off Our Back Foundation" som bla stöttar Malaria No More och Feeding America, så är man på hugget kan man buda på klänningen och samtidgt göra en god gärning!
Lycka Till!
/www.btqfanatsia.se

24 november 2009



...GLIMT AV RÜTZOU SPRING/SUMMER- 2010..
Många intresserade av vårmodet- måste var det kassa vädret som får alla att längta bort! Bilden är från Rützous Fashion Show i Köpenhamn.
Var en massa kändisar på "Frontrow" men jag lyckades norpa en plats precis bakom.. Mitt "entourage" var inte lika fräcka så det blev ståplats längst bak där..

Rützous modevisninga är alltid väldigt hypat i Danmark så det gäller att ha armbågarna ute om man ska se något alls!!
/www.btqfantasia.se

23 november 2009



IVAN GRUNDAHL SS10

Många är sugna på veta vad som gäller i vår.. Här kommer en lite tjuvkik av det som presenterades på Ivan Grundahls catwalk under Fashion Week i CPH!

Fantasitsik kollektion- men vi höll på att avlida under visningen för det var 29 grader varmt i Köpenhamn och inne i det svarta, stängda tältet där visningen var tickade temperaturen säkert upp emot 50 grader....

Färgskalan i denna kollektion: naturliga färger som vitt, kitt, clay, grått. Mycket volanger som blandas med en "trashig look"...superfint! Vi väääntar på detta!!
www.btqfantasia.se

21 november 2009



STILTIPS!

Dagens snyggaste kund i Best Behavior jacka med ett snyggt bälte och maffigt halsband! /wwww.btqfantasia.se

19 november 2009



VECKAN SKYLTFÖNSTER!
Kanske inte bästa skärpan på bilden..- men det är faktiskt jättemörkt ute (även på dagen..) Inspirationen denna vecka är en dekadent härlig stil i guld och svart! Inte dumt till den stora Nyårsfesten!

Klänning till höger är från Container (1350:-) och sedan har vi stylat en fantastisk kjol från La Bottega di brunella (1895:-)som klänning! Till det en bubbelsjal från Sandwich (599:-) och en glittrig väska från Abro. Voilá!
/www.btqfantasia.se

17 november 2009



BRANTING KLÄNNINGEN I TIDNINGEN "LANTLIV"...
Många har ringt ang Branting klänningen i senaste nummret av Lantliv!
Vi har den i svart (bara en kvar nu..)- jättefin med både slitna jeans & en kofta eller som en riktig flamenco-klänning till fest!
/ www.btqfantasia.se

10 november 2009



3-ÅRS JUBILEUM - 30% REA PÅ UTVALDA VAROR!
Vi måste fira att vi har 3 års jubileum sedan vi fräshade upp lokalen, bytte logga och förnyade vår "look"! Vi erbjuder 30% på utvalda varor tom 28 nov! SKYNDA & FYNDA!

PS! Vi bjuder alla sugna kunder på glögg & pepparkakor. Bara säg till så värmer vi på glöggen medan du provar kläder i lugn & ro!
www.btqfantasia.se

03 november 2009


PÅ BEGÄRAN..
Fler bilder på klänningar från Container.
Denna 20-tals inspirerade klänning har vi i svart/guld. Helt oemotståndlig!
www.btqfantasia.se